Σύντομο βιογραφικό σημείωμα

του ιατρού Ιωάννη Βιτουλαδίτη

Γεννήθηκε στη πόλη της Κέρκυρας.
Αποφοίτησε από το 3ο Γενικό Λύκειο Κέρκυρας, προπαρασκευστικά εκπαιδεύτηκε στο πανεπιστήμιο Ρουμανικής Φιλολογίας για την απόκτηση επάρκειας γνώσεων Ρουμανικής Γλώσσας, και ιατρικής ορολογίας,απ΄ όπου εισήχθη μετά απο εξετάσεις στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστήμιου Κραϊόβας Ρουμανίας.

Εργάστηκε ως αγροτικός ιατρός στο Περιφερειακό ιατρείο Κάτω Κορακιάνας Κέρκυρας και στο Κέντρο Υγείας Αγ. Μάρκου Κέρκυρας (2003) και ως Επιμελητής Β’ του Ε.Σ.Υ. στο Π.Ι. Κασσιώπης-Κέρκυρας, στο Κέντρο Υγείας Αγ. Μάρκου και στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας (2011-2013).
Από τον Ιούνιο του 2013 διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Παλαιά πόλη της Κέρκυρας.

Έχει παρακολουθήσει ιατρικά σεμινάρια με θέματα εκπαίδευσης εκπαιδευτών γενικών ιατρών (μέλος της EURACT από το 2015), διαχείρισης Σακχαρώδη Διαβήτη στην Π.Φ.Υ, την αρτηριακή υπέρταση, τη Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια στην ΠΦΥ, την διακοπή καπνίσματος και άλλα.

Η μεγάλη καθημερινή κλινική εμπειρία αλλά και η συνεχιζόμενη εκπαίδευση μέσα από την παρακολούθηση εξειδικευμένων σχολείων, αλλά και η συμμετοχή σε πανελλήνια συνέδρια ιατρικής, παρέχουν την δυνατότητα να γνωρίζει σε μεγάλο εύρος και βάθος τις πιο σύγχρονες τάσεις και απαιτήσεις για την προαγωγή και διατήρηση της καλής υγείας του ατόμου.

Christos SemertzidisΒιογραφικό σημείωμα Ιωάννη Βιτουλαδίτη